GGalerij-Items. Hiernaast tref je een aantal items aan, waar verschillende vormen van mijn fotografie worden getoond. Per item type kun je doorklikken en kom je op een meer gedetailleerde pagina terecht. Neem gerust een kijkje en mocht er een onderdeel zijn dat je aanspreekt, laat het me gerust weten.

 

TTFP basis is de afkorting van Time For Portfolio. Hetgeen is te vertalen als: Jij stelt je beschikbaar als model en vraagt daar geen geld voor en ik stel me als fotograaf beschikbaar en reken daar ook geen geld voor. Het doel is voor beide partijen hetzelfde het uitbreiden van het portfolio. Oftewel de ik maak mooie foto's van jou als model en uiteindelijk ontvang jij enkele foto's van mij.

 

AAuteursrecht. De foto's mogen door jou als model enkel gebruikt worden voor je eigen portfolio, website en privé gebruik. Voor ieder commercieel gebruik van de foto's is toestemming nodig. De foto's vallen onder het auteursrecht en zijn eigendom van de fotograaf. Het is op geen enkele wijze toegestaan om iets aan de foto's te veranderen of ze te bewerken.

 

CBovenstaande zaken worden ook vastgelegd in een Contract. Dit biedt een stukje zekerheid voor beide partijen, omdat we allebei weten wat we van elkaar mogen verwachten. Ook de poseercategorieën worden in dit contract vastgelegd..